Cursus Botanisch Tekenen Friesland Uitstekend

Cursus Botanisch Tekenen Friesland Uitstekend. Dat betekent vooral heel aandachtig kijken en nauwkeurig natekenen. Botanisch tekenen is ontwikkeld als wetenschappelijke methode om een soort vast te leggen.

Boek Botanisch Tekenen

Uitgelicht Boek Botanisch Tekenen

Zo kun je botanisch tekenen in de hortus in buitenpost en kun je urban sketching (tekenen en wandelen) volgen op schiermonnikoog en in rijs. Tijdens de lessen doen we verschillende tekenoefeningen waarin je de unieke vormen van jouw planten gaat portretteren. Het is de bedoeling een getekende verzameling aan te leggen voor een eigen herbarium. Ook geeft ze persoonlijke tips. Botanisch tekenen en schilderen is een bijzondere ontmoeting met een plant.

Met alle details in exacte afmetingen en kleuren.

In deze online lessen van 5 x 2 uur staan de planten en bloemen in jouw huis of tuin centraal! De nauwkeurige manier van tekenen en schilderen laat je zien, ontdekken, verwonderen, tot rust komen. Bij elke cursus of workshop wordt aangegeven waar deze plaatsvindt, bekijk hier ons aanbod. Dat betekent vooral heel aandachtig kijken en nauwkeurig natekenen. Annalies van eerde, docent tekenen en schilderen, leert je diverse technieken van het botanisch tekenen.

Boek Botanisch Tekenen

Met alle details in exacte afmetingen en kleuren. Ik begeleid iedereen op haar/zijn eigen niveau. Dat betekent vooral heel aandachtig kijken en nauwkeurig natekenen. Leren tekenen met wetenschappelijke nauwkeurigheid. In deze online lessen van 5 x 2 uur staan de planten en bloemen in jouw huis of tuin centraal! Als je twijfelt of je kan deelnemen neem dan contact met me op. Deze bijzondere belevenis wil ik met u delen tijdens mijn cursussen en workshops. Botanisch tekenen en schilderen is een bijzondere ontmoeting met een plant.. Voor workshops geldt geen korting.

Popular posts from this blog

Collectie C4D Models Fnaf

44+ Elektrisch Schema Tekenen Programma Gratis