154+ Cursus Botanisch Tekenen Friesland

154+ Cursus Botanisch Tekenen Friesland. Leren tekenen met wetenschappelijke nauwkeurigheid. Het maximum aantal cursisten is 8.

Boek Botanisch Tekenen

Hier Boek Botanisch Tekenen

In deze online lessen van 5 x 2 uur staan de planten en bloemen in jouw huis of tuin centraal! Deze bijzondere belevenis wil ik met u delen tijdens mijn cursussen en workshops. Dat betekent vooral heel aandachtig kijken en nauwkeurig natekenen. Met alle details in exacte afmetingen en kleuren. Ook geeft ze persoonlijke tips.

Ik begeleid iedereen op haar/zijn eigen niveau.

Botanisch tekenen en schilderen is een bijzondere ontmoeting met een plant. Met alle details in exacte afmetingen en kleuren. Per cursus of workshop is aangegeven of ze al dan niet geschikt zijn voor beginners. De nauwkeurige manier van tekenen en schilderen laat je zien, ontdekken, verwonderen, tot rust komen. Voor sommige workshops is basiskennis van het botanisch tekenen of wat tekenervaring nodig. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze docenten en de cursussen die zij aanbieden. In deze online lessen van 5 x 2 uur staan de planten en bloemen in jouw huis of tuin centraal!

Boek Botanisch Tekenen

Ook geeft ze persoonlijke tips. Als je twijfelt of je kan deelnemen neem dan contact met me op.

Popular posts from this blog

Collectie C4D Models Fnaf

44+ Elektrisch Schema Tekenen Programma Gratis